Wij kunnen de complete inrichting van uw vakantiewoning realiseren. Vakantiewoningen in de verhuur hebben vaak heel wat te verduren, daarom is het van belang dat daar rekening mee wordt gehouden bij de inrichting en stoffering. Wij verkopen goede kwaliteit stoffen: waterafstotend, wasbaar, brandvertragend en stevig. Zowel voor de stoffering van (zit)kussens als voor overgordijnen en vitrage.

Wij hebben een ruim assortiment stoffen: vrolijke vakantiekleuren  moderne aardetinten of iedere andere kleur die u terug wilt zien in uw vakantiewoning.
Wij leveren niet alleen de stoffering van uw woning, maar ook vloeren, meubelen, beddengoed, (muur)decoraties en binnen- en buitenzonwering.
Wij hebben bijvoorbeeld boxsprings, matrassen, dekbedden en hoofdkussens met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een pvc vloer is uitermate geschikt voor vakantiewoningen door zijn duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. De stoffen muurdecoraties van de Roompotparken kunnen wij herstofferen zodat ze weer als nieuw worden. We hebben kunsstof stapelstoelen in de showroom staan die onbreekbaar zijn. Wij kunnen vilten schroefdoppen onderaan uw eetkamerstoelen schroeven om krassen in uw vloer te voorkomen. Kortom, we bieden veel mogelijkheden en goede oplossingen, mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van vakantiewoninginrichting.

U kunt in onze winkel terecht voor goed advies en om onze producten te bekijken. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.