WAAROM MARMOLEUM?

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke grondstoffen als lijnolie, houtmeel, hars, kurk, natuurlijke kleurpigmenten en jute.
Marmoleum vloeren zijn duurzaam, comfortabel warm en makkelijk in onderhoud.
Door de vele kleuren en verschijningsvormen past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur.

Marmuleum wordt geleverd op een breedte van 200 cm of als tegels en is verkrijgbaar in verschillende diktes, waarbij de 2.5 mm kwaliteit veruit het meeste gangbaar is. Hierin vindt u ook de grootste keuze in kleur en dessins.
Marmoleum is dun en goed geleidend en kan dus goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

TOEPASSING MARMOLEUM

Marmoleum click is een hoogwaardig, eenvoudig te installeren collectie vloerpanelen van 100% natuurlijke materialen met een duurzame linoleumafwerking. Dit paneelproduct is opgebouwd uit Marmoleum, HDF en kurk. De panelen zijn 9,8 mm dik. Je kunt kiezen uit vele eigentijdse kleuren en een groot aantal verschillende dessins en patronen, waarmee je je eigen vloer kunt samenstellen. De panelen zijn gemakkelijk, snel en stevig aan elkaar te klikken dankzij een gepatenteerd clicksysteem. Er komt geen druppel lijm aan te pas en speciale bijpassende plinten zorgen voor de finishing touch. Marmoleum click kan op praktisch iedere ondergrond gelegd worden. Iedereen kan zo zelf zijn vloer installeren!

MARMOLEUM WALTON UNI

Kleurnuances en verfijnde dessins, dat is het geheim van deze effen collectie van Marmoleum. Gebaseerd op het klassieke, originele linoleum introduceert Forbo een prachtige reeks van (bijna) uni-kleuren.

MEER INFO OVER ONS MARMOLEUM