Boxspringset Axelsson

Nieuwe collectie matrassen en boxsprings

Nieuwe collectie matrassen en boxspringsets van Van Landschoot
al 90 jaar een begrip in België voor wat betreft comfortabel slapen en goed vakmanschap!

Boxsprings

Boxsprings hebben een bedbodem met binnenvering die uw gewicht in combinatie met het matras gelijkwaardig verdeelt. Bij een boxspring heeft u geen bedombouw nodig, deze is vrijstaand. De Box wordt altijd gestoffeerd, desgewenst kunt u ook de randen van de matrassen gestoffeerd krijgen. U maakt het bed dan op met het topdeckmatras. Een Topper geeft wat meer comfort, zeker bij een opstelling met 2 aparte matrassen, heeft u met een topper minder last van de naad tussen beide matrassen. Er zijn diverse uitvoeringen van het hoofdbord, wilt u met of zonder voetbord? Electrisch verstelbaar behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met een ruime keuze aan stoffen en kunstleersoorten stelt u bij een Boxspringset uw eigen bed samen!

Ledikanten

Ledikanten zijn er in vele soorten en maten. Naast de gewone ledikanten vindt u bij ons ook stapelbedden, onderschuifbedden en vouwbedden.

Bijmeubelen

Nachtkastjes, kledingkasten, ladekasten enz. bijpassend of juist contrasterend met bed of boxspring maken het plaatje helemaal compleet!

Nachtkastje met ingebouwde QI-lader

Comfortledikanten

Comfortledikanten zijn extra hoge bedden met allerlei voordelen waardoor het u makkelijker gemaakt wordt. De bedden hebben een hoogte vanaf 49 cm, daardoor kunt u makkelijker opstaan. De 2-persoonsbedden kunnen deelbaar geleverd worden. De twee 1-persoonbedden kunnen uit elkaar gereden worden. Dit geeft extra gemak bij het opmaken van de bedden en het is mogelijk om van het 2-persoonsbed twee 1-persoonsbedden te maken. De nachtkastjes zijn verrijdbaar en de bedbodems kunnen electrisch verstelbaar geleverd worden. Extra comfort dus.