Wat is een PVC-vloer?

PVC-vloeren zijn vloeren waarbij kunstof stroken of tegels direct op de ondervloer worden geplakt. Die ondervloer moet voldoende vlak en vormvast zijn. De stroken en tegels hebben een natuurgetrouwe uitstraling, zijn slijtvast, eenvoudig in onderhoud en duurzaam. Voor jarenlang plezier van uw vloer.
De dikte van de bovenste laag, de slijtlaag, varieert.
Hoe dikker de slijtlaag, hoe intensiever de vloer gebruikt kan worden.

Steeds meer PVC-stroken zijn ook in een click uitvoering verkrijgbaar, vergelijkbaar met Laminaat. Deze variant kan makkelijk zelf gelegd worden.
De clickstroken of -tegels worden op een anti-slip ondervloer gelegd die tevens vochtwerend en geluiddempend is.

 Opbouw en eigenschappen:

Een PVC vloer bestaat uit losse stroken opgebouwd uit een aantal lagen, een onderlaag, een of twee vliesdragers, de print en een toplaag. De dikte van de toplaag bepaalt de slijtvastheid en daarmee de kwaliteit / levensduur. De strroken worden verlijmd op de ondervloer. Deze moet wel egaal, vormvast en stofvrij zijn. Voordelen van PVC-stroken ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat, zijn een veel lager niveau aan contactgeluid ( klik-klak loopgeluiden), galm in de ruimte en vrijwel ongevoelig voor vocht van bovenaf. Verwijderen van bijvoorbeeld aanwezige plavuizen is niet nodig als u kiest voor PVC-stroken.
Door de geringe dikte van 2.0 of 2.5 mm. zijn de stroken uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Onze stoffeerders hebben ruime ervaring met het leggen van PVC vloeren. In onze winkel kunt u ons ruime assortiment aan PVC vloeren bekijken en neem eens wat stalen mee.
Wij geven u graag vrijblijvend advies en offerte.

Een PVC-vloer is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij!

Moduleo Moods

Moods, een luxe pvc vloer met een zeer kenmerkende stijl en persoonlijkheid

Moods is een eigentijdse collectie met creatieve ontwerpen, nu eens van nature geraffineerd, dan weer buitensporig dynamisch, maar altijd opvallend expressief. Een Moduleo® Moods-vloer is kunst. Deze vloer zal de aanblik van je interieur absoluut veranderen.

Onze creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren uit de Moduleo® Transform en Impress collecties. Het resultaat is een unieke vloer met een zeer kenmerkende stijl en persoonlijkheid in de gekende Moduleo®-kwaliteit: mooi, praktisch en duurzaam.

Met aandacht en vakmanschap gelegd, voor jarenlang plezier!

Een goede ondergrond is het halve werk….
Klik HIER voor een voorbeeld uit de praktijk

Info over onze

PVC collecties en

GRATIS STAALSERVICE

M-flor

Moduleo

Design Flooring

BeautiFloor

TIPS!

Creeër je eigen vloer in de online M-Flor studio

M-flor voldoet aan de strengste eisen voor wat betreft
Ftalaten ( weekmakers).
Wat dat betekent leest u HIER

Bekijk hoe de vloer van je keuze er uitziet met de room-visualizer.