WELKE GORDIJNEN?

Wanneer u nieuwe gordijnen wilt aanschaffen, krijgt u van ons een hele vragenlijst voorgelegd. Welke transparantie wilt u: verduisterend, lichtdoorlatend of (half) transparant? Is de lichtechtheid van belang? Moet de stof vlamvertragend zijn? Welk ophangsysteem wilt U?
Welke plooien en plooiverdeling? Of het nieuwe Wave-systeem?
Misschien met ingeslagen ringen en in welke kleur wilt u die dan?
Sommigen weten precies wat ze (niet) willen,
maar wat als u nog geen idee heeft?
Geen paniek, wij loodsen u stapje voor stapje door het hele proces, totdat duidelijk wordt waar uw voorkeur naar uitgaat en welke stoffen daarbij het beste aansluiten. Vanzelfsprekend neemt u de staal of stalen mee naar huis om in alle rust te overleggen. Wij komen bij u thuis om de situatie te bekijken en alles in te meten. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Binnenkort verkrijgbaar: Bio-based collectie

Bewuste keuze

Gordijnstoffen gemaakt van gerecycelde grondstoffen.

Een volgende stap in het reduceren van de wereldwijde afvalberg.
Gelukkig heeft A House of Happiness die stap al gezet en wordt een deel van de stoffen inmiddels vervaardigd van gerecycled polyesther en katoen.

De ByZum collectie bevat ook sierkussens en vloerkleden van gerecycled leer.
Reststroken leer uit de tassen- en schoenenindustrie worden gebruikt om prachtige “stoffen” van te weven. Elk stuk is daardoor ook uniek!

Zo proberen we allemaal ons steentje bij te dragen!

Lees verder

Recycled katoen & Recycled Polyester

PASSEND ADVIES

U vindt bij Meulenberg Woon-ID een zeer uitgebreide collectie stoffen van o.a.  A House of HappinessToppoint,  Holland HaagLifestyle Interior,  en Eijffinger. We hebben ze wel eens geteld, bij elkaar zo’n 1500 stalen overgordijnen, inbetweens en vitrage’s.

Onze medewerkers komen graag bij u langs voor een passend (kleur)advies. Wij adviseren altijd om stalen mee naar huis te nemen zodat u zich thuis een goed beeld kunt vormen hoe de kleuren en materialen passen in uw interieur.

 • gordijnen toppoint

Waarom Toppoint?

Met meer dan 1200 soorten overgordijnen is er voor ieders interieur-wens een perfect Toppoint gordijn. Toppoints overgordijnen dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek, maar ook dragen zij bij aan een warmte- en geluidsisolerende raamdecoratie.

Overgordijnen zijn ideaal omdat ze te combineren zijn met bijna elk ander type raamdecoratie. Heeft u al lamellen, rolgordijnen, inbetweens of  plisségordijnen?  Stem uw overgordijnen hierop af door te kiezen voor een bijpassende of juist contrasterende kleur om zo de sfeer van de ruimte naar wens te creëren.

 • holland haag Cachet Gordijnen LuccaPurple2230706
 • holland haag Cachet gordijnen ArdenzaSnow223227&LivornoBiscuit223215&LivornoMouse223211
 • Holland haag cachet gordijnen stoffen bruin en groen tinten
 • Holland haag cachet gordijnen stoffen autumn-herfst

Cachet

Ontdek de magie van deze unieke stoffen en spraakmakende dessins. CACHET is onze high-end collectie, boordevol stoffen met een extra toegevoegde waarde. Het is een collectie om mee te “shinen”, een collectie met extra veel glans! Ben je op zoek naar echte parels voor in jouw interieur? In onze nieuwste CACHET collectie zijn deze parels te vinden!

 • Holland Haag cosi gordijnen MascottePeach2224024
 • holland haag cosi gordijnen StapelGroenbruinroze
 • holland haag cosi gordijnen PearlIIZalm210203
 • holland haag cosi gordijnen ImpulseDenim222253
 • holland haag grodijnen cosi groen tinten in woonkamer

Cosi

Ons merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie. Bij COSI hebben wij ons vooral laten inspireren door de natuur, waardoor je al het moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! Kies voor COSI voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel

 • Holland Haag Catch gordijnen zal kleur
 • Holland haag catch grodijnen CardanoSpring222222-6
 • Holland haag gordijnen Catch FocusOcre222483-3
 • holland haag catch gordijnen CardanoSpring222222-10
 • Holland Haag Catch gordijnen stapel met stoffen

Catch

CATCH gordijnen staan voor Easy Living. Jong, fris, praktisch en toegankelijk! De eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige stoffen in deze collectie zijn daarom lekker aaibaar en helemaal van nu. Denk aan subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pastels, afgewisseld met sprankelende accentkleuren. CATCH is een mix van druk- en weefstoffen én vlamvertragende stoffen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Waarom Lifestyle?

Lifestyle-interior gordijnen voegen niet alleen privacy toe, maar ook sfeer aan je interieur. Kies tussen lichtdoorlatende, verduisterende gordijnen of in-betweens.

Waarom zijn onze gordijnen een must-have? De veelzijdige collectie omvat nieuwe kamerhoge overgordijnstoffen in diverse kleuren en structuren, perfect te combineren met transparanten. Dezelfde tinten vind je terug in onze verduisterende stoffen, ideaal voor een trendy interieur. Met 4 collectie-updates per jaar blijven we altijd in lijn met de nieuwste trends. Ontdek gordijnen die passen bij jouw stijl en de laatste woontrends!