LICHTDOORLATEND EN TRANSPARANT

Transparante stoffen zijn stoffen die lichtdoorlatend zijn. In transparante stoffen wordt onderscheid gemaakt tussen vitrage en inbetweenstoffen. Vitragestoffen zijn stoffen die zeer lichtdoorlatend en transparant zijn. Inbetweenstoffen zijn stoffen die lichtdoorlatend zijn, maar dichter van structuur dan vitrage. Dit geeft overdag veel privacy zonder dat het uitzicht volledig geblokkeerd wordt.
Voor (half) transparante stoffen geldt altijd dat u overdag vrij gemakkelijk van binnen naar buiten kijkt, maar niet van buiten naar binnen. ’s Avonds is dat echter omgekeerd. Wel iets om rekening mee te houden. Hecht u ook ’s avonds aan privacy zult u inbetweens of vitrage moeten combineren met overgordijnen of bijvoorbeeld een rolgordijn of jaloezie.

Lees verder bij Toppoint

VRIJBLIJVEND
ADVIES

Ook voor de transparante stoffen in ons assortiment geldt dat er voor elk wat wils te vinden moet zijn tussen de honderden stalen. Onze medewerkers staan u met raad en daad ter zijde als u door de stalen de stof niet meer ziet. Ons advies is de stalen mee naar huis te nemen zodat u thuis een goed beeld kan vormen hoe de kleuren en materialen passen in uw interieur. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis, overleggen, adviseren en meten waarna u een offerte ontvangt.